Nyt fra Gørløse i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gørløse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud på byggeplads, Smørum

Ukendte gerningsmænd har mellem fredag d. 18 kl. 15.00 og mandag d. 21 kl. 07.00 brudt ind på en byggeplads ved Åkandehaven i Smørum. Ved at bryde nøgleboksen op har gerningsmændene fået adgang til skurvognene, hvorfra der er stjålet frontlæsser og kaffemaskine.

 

Hærværk mod frisørsalon, Skævinge

Søndag d. 20 kl. 21.32 har ukendte gerningsmænd kastet mursten ind gennem to ruder hos en frisørsalon på Jernbanevej i Skævinge. 

 

Forsøg på indbrud, Allerød

To ukendte mænd forsøgte mandag kl. 14.30 at komme ind i et hus på Drejøvej i Allerød. De to mænd udgav sig for at være fra TDC og sagde, at de skulle fikse noget fibernet på adressen. Mændene forlod stedet, da de ikke blev lukket ind i huset – og TDC kunne senere oplyse, at de ikke havde teknikere i området. 

 

Konfiskeret hash og kokain, Ølstykke

En patrulje traf mandag kl. 17.01 en 33-årig mand på Stengårds Plads i Ølstykke. Manden blev fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain og to klumper hash. Manden blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. 

 

Konfiskeret kokain, Ølstykke

Mandag kl. 17.01 fandt en patrulje en mindre mængde kokain på en 35-årig mand på Stengårds Plads i Ølstykke. Manden blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. 

 

Konfiskeret hash, Ølstykke

En patrulje konfiskerede mandag kl. 17.34 en klump hash, da de stoppede en 27-årig mand fra Frederiksværk på Bækkegårds Plads i Ølstykke. Den 27-årige blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. 

 

Lastbil skred ud på is, Skibby

En 57-årig lastbilchauffør fra Jægerspris der kørte på Nordvejen i Vellerup mistede mandag kl. 17.57 herredømmet over sit køretøj, da han kørte ind i et isglat sving. En bagvedkørende 48-årig mand fra Roskilde gled ligeledes ud på isen og ramte lastbilens baghjul. Ingen kom til skade i ulykken. 

 

Brand i vildmarksbad, Hillerød

Mandag kl. 18.16 blev der anmeldt en brand i et vildmarksbad på Fyrrevej i Tulstrup. Branden kom hurtigt under kontrol, og havde kun nået at sprede sig en smule til til et nærliggende hus tag. Ingen meldinger om tilskadekomne.

 

Konfiskeret hash, Frederikssund

Mandag kl. 19.30 mødte en patrulje en 16-årig fra Frederikssund ved kirken i Frederikssund, der var i gang med at ryge hash. Den unge mand fik konfiskeret en mindre klump hash, og blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. Værge og sociale myndigheder er underrettet. 

 

Brandstiftelse i bil, Helsinge

En 57-årig kvinde fra Tisvildeleje opdagede mandag kl. 19.39 en person, der var i færd med at sætte ild til hendes bil på Valbyvej i Helsinge. Gerningsmanden løb fra stedet, da vedkommende blev opdaget, men blev senere identificeret af et vidne. En 34-årig mand fra Helsinge blev senere sigtet og anholdt i sagen. 

 

Konfiskeret hash, Frederikssund

Mandag kl. 21.45 mødte en patrulje en 22-årig mand fra Frederiksværk på Heimdalsvej i Frederikssund. I personens jakkelomme blev der fundet en klump hash, og den 22-årige blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. 

 

Konfiskeret hash, Gørløse

En patrulje fandt mandag kl. 22.16 to klumper hash i en bil på Roskildevej i Gørløse. Den 36-årige mand fra Hillerød der førte bilen blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, og hashen blev konfiskeret. 

 

Kørsel uden førerret, Kvistgård

En 47-årig mand fra Søborg blev tirsdag kl. 02.31 stoppet på Helsingørmotorvejen, hvor det viste sig, at han førte sin bil uden førerret. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi