Nyt fra Gørløse i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gørløse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ulovlig knallert, Skibby

En 16-årig ung mand fra Skibby blev kl. 8.04 sigtet for at føre sin lille knallert på Selsøvej i Skibby, selvom den ikke var lovlig, idet der var foretaget konstruktive ændringer af den typegodkendte motor.  

 

Kørte uden førerret, Ølstykke

En 46-årig mand fra Helsinge blev kl. 11.00 sigtet for at køre uden førerret på Frederikssundsvej i Ølstykke.

 

Færdselsuheld, Hillerød

En 39-årig kvinde fra Hillerød og en 34-årig mand fra Hillerød kørte kl. 14.49 sammen på Kongens Vænge i Hillerød. Begge biler blev totalskadet. Begge personer tilset af ambulancer, men ingen melding om alvorlig personskade. 

 

Taget med joint, Hillerød

En 19-årig mand fra Frederiksværk og en 18-årig mand fra Gørløse blev begge kl. 14.50 taget på Trollesmindealle i Hillerød med en joint.

 

Mindreårig stjal karameller, Virum

En 13-årig dreng fra Virum stjal tirsdag kl. 16.31 karameller og tyggegummi fra en Coop 365 på Virum Torv. Drengens forældre og de sociale myndigheder er underrettet. 

 

Kørte uden førerret og fik inddraget nummerpladen, Stenløse

En 20-årig kvinde fra Stenløse blev tirsdag kl. 20.00 stoppet på Stationspladsen i Stenløse, hvor det viste sig, at hun førte køretøjet selvom hun ikke havde et kørekort. Det viste sig også, at der var en forsikringssag med bilen, hvorfor dens nummerplader blev inddraget. 

 

Spirituskørsel, Frederikssund

En 43-årig mand blev tirsdag kl. 21.59 stoppet på Bløden i Frederikssund, hvor en alkometertest viste, at han havde en promille over den tilladte grænse. Manden blev sigtet og anholdt for spirituskørsel og kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise promille kan fastlægges. Manden blev desuden fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, som han også blev sigtet for. 

 

Færdselsuheld, Lyngby Taarbæk

Kl. 4 natten til onsdag skete der et færdselsuheld på Lyngby Hovedgade, da en 18-årig mandlig fodgænger gik ud foran en bus. Den 18-årige blev efterfølgende kørt til Rigshospitalets traumecenter. Han tilstand blev efterfølgende beskrevet som stabil. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi