Nyt fra Gørløse i politiets døgnrapport

Profilbillede

Gørløse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Spritbilist fik bilen beslaglagt, Birkerød

Onsdag morgen klokken 08.50 kontaktede en borger politiet og fortalte, at han kørte bag ved en bil på Ludvig Jensens Vej, som slingrede hen over flere vognbaner, og kørte op over kantstene. En patrulje kørte ud til området og fik standset en 46-årig mand, som ved en alkometertest havde en promille på over to. Manden blev sigtet for spirituskørsel og hans bil blev beslaglagt. Efterfølgende blev han taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Havetraktor stjålet, Skibby

Mellem onsdag klokken 09.00 og torsdag klokken 05.30 er der stjålet en påhængsvogn med en havetraktor fra Stærevænget. Tyveriet blev anmeldt klokken 09.55.

 

Ramt af skraldebil, Hellerup

Torsdag klokken 10.25 blev en 80 kvinde ramt af en skraldebil på Strandvejen. Kvinden kom ikke alvorligt til skade, men blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

 

Ridser i lakken, Charlottenlund

En bil, som stod på Strandvejen, har mellem onsdag eftermiddag klokken 17.00 og torsdag klokken 08.00 fået en ridse langs hele bilens ene side. Hærværket blev anmeldt klokken 10.38.

 

Sigtet for butikstyveri, Farum

En udenlandsk mand og en kvinde på henholdsvis 28 og 37 år blev torsdag klokken 12.08 anholdt og sigtet for butikstyveri i Kvickly på Farum Bytorv.

 

Stjal tyggegummi, Birkerød

En 15-årig ung mand blev torsdag klokken 12.20 taget i at stjæle tyggegummi i Normal i Hovedgaden. Den unge mand blev sigtet for forholdet og hans forældre samt de sociale myndigheder underrettet om sagen.

 

Kørte uden kørekort, Gørløse

Klokken 12.30 torsdag blev en 61-årig mand standset på Roskildevej. Her viste det sig, at han ikke var i besiddelse af et kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Stjal øl og energidrik, Hillerød

En 35-årig mand fra Birkerød blev torsdag eftermiddag afsløret, da han stjal øl og energidrik fra Meny på Fredskovhellet. Manden blev sigtet for tyveriet.

 

Kvinde bortvist fra restaurant, Helsingør

En 61-årig kvinde fra Fredensborg blev omkring klokken 20 bortvist, da hun tog billeder af personalet på Ribhouse i Stengade. Kvinden var blevet bedt om at forlade stedet, men da hun ikke efterkom dette, blev politiet kontaktet og en patrulje kørte ud for at bortvise hende.

 

Sigtet for narkokørsel, Ølstykke

En 23-årig mand fra Stenløse blev klokken 01.14 standset, da han kom kørende ad Bryggertorvet. En narkometertest viste, at han var påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve. Den bliver analyseret for at fastlægge mandens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre sagsbehandling.

 

Sigtet for narko- og spritkørsel, Kvistgård

Klokken 01.43 natten til fredag blev en 23-årig mand fra Helsingør standset på Helsingørmotorvejen. Manden viste sig at være både narko- og spirituspåvirket og han blev sigtet for begge forseelser. Desuden blev han sigtet for kørsel uden førerret. Manden blev kørt til hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve. Den skal analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille og påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Forsøg på røveri på tankstation, Frederikssund

Klokken 02.08 fredag nat kom en 54-årig mand fra Frederikssund ind på Shell-tanken på Askelundsvej for at begå et røveri. Det lykkedes imidlertid ikke og manden blev kort efter anholdt. Manden fremstilles i grundlovsforhør i dag, fredag. Nordsjællands Politi efterforsker sagen og har ikke yderligere kommentarer.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi