Nyt fra Gørløse i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Gørløse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Lastbil holdt på tværs, Espergærde

Tirsdag morgen kl. 07.30 gik en lastbil i stå ved nedkørslen til motorvejen ved Mørdrupvej i Espergærde. Lastbilen skabte store trafikale problemer i området og var først flyttet til nødsporet kl. 09.10, hvorefter trafikken kunne flyde ordentligt igen. 

 

Stjålet minilæsser, Frederiksværk

Mellem lørdag d. 3 december kl. 17.00 og mandag d. 5 december kl. 05.37 er en minilæsser af mærket Kramer blevet stjålet fra en byggeplads ved Parallelvej i Frederiksværk. 

 

Bedrageriforsøg, Allerød

En 76-årig kvinde fra Allerød blev tirsdag kl. 11.35 forsøgt svindlet af en person, der udgav sig for at være fra Rigspolitiets IT-afdeling. Personen bad kvinden om at overføre en større pengebeløb til en konto, hvorefter hun kontaktede egen bank.

 

Bortvisning og narkotikafund, Helsingør

En patrulje kørte tirsdag ud til Helsingør Bycenter for at bortvise en 37-årig mand fra Helsingør. Patruljen fandt en klump hash på manden, og han blev derfor sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. 

 

Konfiskeret hash, Hillerød

En 29-årig mand fra Hillerød blev tirsdag sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer og fik konfiskeret en joint samt en mindre klump hash, da han blev stoppet af en patrulje på skansevej i Hillerød. 

 

Beruset mand bortvist fra tankstation, Frederikssund

Tirsdag kl 14.00 blev en 34-årig beruset mand bortvist fra en tankstation på Frederiksværkvej. Manden blev efterfølgende kørt til hospitalet med henblik på afrusning.

 

Person påkørt i forgængerfelt, Gribskov 

Tirsdag kl. 14.30 blev en 54-årig mand påkørt frontalt af en lille knallert i et fodgængerfelt på Vestergade. Begge parter var umiddelbart uskadte, og forlod efterfølgende stedet. Senere blev den påkørte dårlig, og blev tilset på skadestuen, men var uskadt.
 

Større fund af ulovligt fyrværkeri, Jægerspris

Politiet har på flere adresser i Nordsjælland fundet større mængder ulovligt fyrværkeri tilhørende en 34-årig mand fra Jægerspris.  

 

Brand i skraldespand, Hundested

Klokken 19.00 kom en anmeldelse om, at der var ild i en skraldespand, som stod op ad et træskur på Birkevej. Ilden blev dog hurtigt slukket. Der er ingen meldinger om personskade.

 

Sigtet for spirituskørsel, Slangerup

En 45-årig mand fra Farum blev klokken 19.28 standset på Hørup Skovvej efter en anmeldelse fra en medtrafikant om, at han kørte meget slingrende. Manden blev sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge mandens nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Blev bidt i armen, Gørløse

En 33-årig kvinde fra Gørløse anmeldte klokken 20.38, at hun godt halvanden time tidligere var blevet bidt i armen af en hund. Episoden skete på stien ved børneinstitutionen Firkløveren, hvor kvinden passerede hunden og dens ejer. Ejeren af hunden ville efterfølgende ikke udlevere sine navn eller forsikringsoplysninger til kvinden. Han beskrives som udenlandsk af udseende, 40-50 år, 185-190 cm høj, kraftig af bygning, lys i huden, engelsktalende, iført hue og stor mørk frakke. Ifølge anmeldelsen gik biddet kun igennem kvindens tøj.

 

Fik beslaglagt bilen, Helsingør

En 44-årig mand fra Espergærde blev omkring klokken 22 sigtet for spirituskørsel og fik efterfølgende konfiskeret sin bil efter reglerne om vanvidskørsel, da en alkometertest viste, at han havde en promille på over to. Manden blev truffet af en patrulje på Kongevejen, og blev efterfølgende taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at få fastlagt den 44-åriges nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Blev spyttet i ansigtet, Ølstykke

En 15-årig ung mand blev klokken 20.45 spyttet i ansigtet og slået på sin hjelm, da han kom kørende på knallert mellem Karmstensvej og Frederiksborgvej. Her blev han antastet af en mand, som lyste den 15-årige i hovedet med en lygte, spyttede og slog på ham og råbte, at han ville slå den 15-årige ihjel. Gerningsmanden beskrives som skandinavisk af udseende, 50-60 år, 170-185 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden og dansktalende.

 

Røg men ingen brand, Farum

Klokken 23.43 kørte politi og brandvæsen til Stavnsholtvej efter en anmeldelse om, at der var røgudvikling fra stråtaget på et hus. Der var ingen brand og røgudviklingen skyldes formentlig noget julepynt, som var sat op på stråtaget.

 

Ild i bil, Helsinge

Politi og brandvæsen kørte klokken 01.58 til Valbyvej efter en anmeldelse om, at der var ild i en bil. Brandvæsenet fik hurtigt slukket ilden og sagen bliver nu efterforsket nærmere.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi