Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Gørløse - fredag den 19. marts

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Gørløse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Forsøg på tyveri fra varebil, Skibby

Mellem onsdag klokken 16.00 og torsdag klokken 07.40 forsøgte en ukendt gerningsperson at tiltvinge sig adgang til en varebil, som holdt parkeret på Hyllingeriis. Håndtaget i døren i passagersiden var forsøgt opbrudt, men dette var ikke lykkedes, og der blev derfor ej heller stjålet noget fra varebilen.

 

Narkokørsel, Hillerød

På Skovledet blev en 21-årig mandlig bilist fra Hillerød standset af en patrulje klokken 07.50. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer.

Den 21-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

 

Paller stjålet fra supermarked, Jægerspris

Klokken 08.17 blev det anmeldt, at der manglede 20-30 paller ved varerampen ind til netto på Møllehegnet. Via overvågning kunne to maskerede mænd ses stige ud af en rød Opel Vivaro varebil klokken 00.45, hvorefter de læssede pallerne ind i bilen og kørte fra stedet.

 

Indbrud i forretning, Hillerød

Der indløb klokken 08.44 anmeldelse om, at der mellem onsdag klokken 19.15 og torsdag klokken 08.00 havde været indbrud i Lumi Genbrug på Helsingørsgade. En ukendt gerningsperson skaffede sig adgang til butikken via et vindue og stjal derfra smykker og kontanter.

 

Tyveri fra personbil, Virum

Klokken 09.01 blev det anmeldt, at der fra en bil, som holdt parkeret på Højdevej, var blevet stjålet airbag og navigationsanlæg samt to par solbriller. Den ukendte gerningsperson skaffede sig adgang til bilen ved at knuse ruden ved bagsædet i passagersiden.

 

Gasflasker stjålet fra tankstation, Stenløse

Klokken 10.31 blev det anmeldt, at omkring 20 gasflasker, både tomme og fyldte, var blevet stjålet fra Q8 på Bauneholmvej. Via overvågning kunne tre mænd ses skære låsen til et bur op klokken 00.01, og fra buret stjal de gasflaskerne, som de læssede ind i en hvid varevogn, hvorefter de kørte fra stedet.

 

Butikstyveri, Nærum

En 16-årig ung mand fra Nærum blev klokken 12.35 tilbageholdt i Meny på Nærumvænge Torv, da han havde stjålet slik fra butikken. Grundet den 16-åriges unge alder blev en patrulje sendt til stedet, hvor de sigtede den unge mand for butikstyveri, ligesom der blev taget kontakt til hans forældre samt de sociale myndigheder.

 

Forsøg på bedrageri, Slangerup

Klokken 13.10 blev det anmeldt, at en 54-årig mand fra Slangerup kort forinden var blevet kontaktet telefonisk af en person, som udgav sig for at være fra politiet og bad den 54-årige om at udlevere sine NemID-oplysninger. Dette afviste den 54-årige dog, og herefter blev røret lagt på.

Nordsjællands Politi opfordrer til, at borgere ikke oplyser fremmede om sådanne oplysninger, idet offentlige myndigheder aldrig anmoder om udlevering af den form for personlige oplysninger.

 

I besiddelse af stoffer, Helsingør

En patrulje henvendte sig klokken 13.14 til en 51-årig mand på Færgevej. Her blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Spirituskørsel, Frederikssund

På J.F. Willumsens Vej blev en 61-årig mandlig bilist klokken 13.23 standset af en patrulje, og han blev her anholdt og sigtet for spirituskørsel, idet han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. Han blev derudover og sigtet for at køre bil, selv om hans kørekort var blevet administrativt inddraget.

Bilisten blev efterfølgende transporteret til hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fast hans eventuelle præcise promille.

 

Butikstyveri, Helsingør

En medarbejder i Føtex på Stürups Plads anmeldte klokken 13.26, at en kvinde netop havde stjålet flere Lego-æsker fra butikken. Medarbejderen havde konfronteret kvinden, som var blevet aggressiv og derpå havde forladt butikken uden æskerne.

Hun beskrives som: kvinde, mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 160-165 cm, kraftig af bygning, brun i huden. Iført sort hættebluse med hvid skrift, cowboybukser, hvide sneakers samt sort tørklæde med solbriller i. Talte dansk.

 

Færdselsuheld, Liseleje

En 21-årig mandlig bilist fra Frederiksværk kørte klokken 15.07 ad Melbyvej i sydvestlig retning, da han påkørte en 49-årig kvindelig bilist fra Liseleje, som holdt delvist stille på Melbyvej og tilkendegav ved blinklys, at hun skulle svinge til venstre Tørvelodsvej. 

Ved patruljens ankomst til stedet blev det vurderet, at den 21-årige muligvis havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev også fundet i besiddelse af en moderat mængde hash. Han blev sigtet for disse forhold og blev derefter taget med til hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning. 

 

Færdselsuheld, Helsinge

Klokken 16.03 skete der et færdselsuheld på Kildevej/Skovgårdsvej, idet en 67-årig mandlig bilist fra København kørte fra Skovgårdsvej ud på Kildevej, og i den forbindelse overså han en bil kørende på Kildevej ført af en 34-årig kvinde fra København, hvorefter der skete et sammenstød, der medførte materiel skade på begge køretøjer. Politi og sundhedsvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte kunne konstatere, at der ikke umiddelbart var sket personskade. Den 67-årige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Kørsel uden førerret, Smørum

Klokken 16.50 blev en 30-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby standset og kontrolleret på Hove Bygade. Her viste det sig, at hendes førerret var blevet administrativt inddraget, og hun blev derfor sigtet for alligevel at have sat sig bag rattet.

 

Færdselsuheld, Helsinge

Klokken 17.36 blev det anmeldt, at der 5 minutter forinden var sket et færdselsuheld i krydset Helsingørvej/Birkely. Her havde en personbil påkørt en anden personbil bagfra i det førnævnte kryds, hvilket betød, at politi og ambulancer blev sendt til stedet, hvor personalet i sidstnævnte kunne konkludere, at der umiddelbart ikke var sket personskade. Den umiddelbare vurdering på stedet var, at der ikke skulle ske nogen sigtelser i forbindelse med færdselsuheldet. Der var på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke lagt yderligere oplysninger ind i politiets systemer om færdselsuheldet.

 

Overtrædelse af beredskabsloven, Hillerød

Klokken 18.51 blev det anmeldt, at en person havde tændt ild til en træstub ved en bopæl på Roskildevej, og imellem træstubben og bopælen stod der noget isoleringsmateriale, ligesom der tæt på ilden stod en dunk med brandbare væsker.

En patrulje blev sendt til stedet, og betjentene fik slukket ilden og dernæst sigtet ildspåsætteren for overtrædelse af beredskabsloven. Ildspåsætteren forklarede, at han ville brænde træstubben for at få den fjernet fra grunden, og i den forbindelse havde han sat isoleringsmateriale imellem træstubben og bopælen, så ilden ikke skulle sprede sig til bygningen.

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Klokken 19.19 blev det anmeldt, at der imellem klokken 17.00 og 18.00 var blevet stjålet en pung fra en bil, der havde holdt parkeret Ved Fortunen. Tyven var kommet ind i bilen ved at knuse den højre bagerste siderude.

Kørsel i påvirket tilstand, Skævinge

Klokken 20.00 blev en 51-årig mandlig bilist fra Gørløse standset og kontrolleret på Fruervej. Her fik han narkometeret til at slå ud for cannabis, hvorfor han blev sigtet for narkokørsel og eskorteret med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Indsats mod utryghed, Birkerød og Farum

Klokken cirka 20 og en time frem indfandt flere patruljer sig i Birkerød, ligesom en af politiets narkohunde var med i Birkerød, men alt åndede ro og fred, og der blev ikke bemærket noget af politimæssig interesse, hvorfor turen gik videre til Farum Midtpunkt. Heller ikke her blev der denne torsdag aften oplevet noget af politimæssig interesse.

Uro og uorden, Kgs. Lyngby

Klokken 21.18 blev det anmeldt, at fem-seks unge mænd kastede kanonslag i flere skraldespande i Eremitageparken. Flere patruljer blev sendt til stedet, men der blev ikke truffet nogen personer af relevans for anmeldelsen.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt 18.-19. marts 2021
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler