Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger hylder lokale sportsstjerner og ildsjæle

Foto: Hillerød Kommune.
dato

I en særdeles festlig og højtidelig begivenhed, uddelte Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger deres prestigefyldte priser til lokale sportsstjerner og engagerede ildsjæle i Hillerød.

De tre priser gik til Janna Rasmussen, Mikkel Kailow og til et dedikeret trænerteam. Alle priserne blev uddelt efter indstillinger fra de lokale idrætsforeninger.

Årets Idrætsleder-prisen blev tildelt den passionerede Janna Rasmussen fra FIF Hillerød Atletik. I en alder af 70 har hun dedikeret sit liv til idræt, både som en aktiv atlet og som leder. Janna var hoveddrivkraften bag anlæggelsen af atletikfaciliteter ved Hillerød Stadion i 1997 og er en af hovedkræfterne bag det populære årlige motionsløb, Gribskovløbet, der siden 1972, har trukket over 50.000 løbere til.

Idrætsprisen indtog sin vinder i den talentfulde Mikkel Kailow fra Hillerød Ju-jutsu klub. Mikkel markerede sig i 2023 på verdensscenen, hvor han vandt en verdensmestertitel i vægtklassen -94 kilo i Mongoliet, og efterfølgende vandt bronze ved World Combat Games i Riyadh.

Trænerprisen blev tildelt det firemandsstore trænerteam - Rikke Nygaard Monrad, Anne Konring Larsen, Jesper Kirkeby Brigsted and Rune Nygaard Monrad - fra FIF Hillerød Orientering. Teamet har udmærket sig ved deres ekstraordinære indsats for at fremme samhørighed og fællesskab blandt klubbens ungdomsmedlemmer i alderen 6 til 14 år.

Det står klart at Hillerød kan være stolt af sine sportsudøvere og frivillige ildsjæle. Disse individer bidrager til at skabe et stærkt og unikt lokalsamfund, fyldt med idrætsglæde og sammenhold.


https://www.hillerod.dk/nyheder-og-fakta/nyheder/2024/seks-lokale-ildsjaele-lob-med-arets-idraetspriser/
Kilde: Hillerød Kommune