Frontal kollision i krydset ved Lystrupvej efter bilist kørte med høj promille

Profilbillede
dato

Torsdag eftermiddag var der et voldsomt sammenstød i krydset ved Lystrupvej, da en 58-årig kvindelig bilist fra St. Lyngby og en 32-årig mandlig bilist kolliderede frontalt.

Den 58-årige kvinde kørte nordøst ad Hovedvejen og havde grønt lys til at fortsætte frem, mens den 32-årige mandlige bilist kørte sydvest ad samme vej. Ulykken skete, da den mandlige bilist forsøgte at foretage et venstresving for grønt lys, hvilket førte til en frontal kollision med kvindens bil.

Beredskabspatrulje og Falck var hurtigt på stedet for at håndtere situationen. Heldigvis var der ingen melding om personskader, men begge biler led skade. Kvindens bil blev nødflyttet fra ulykkesstedet, mens den mandlige bilists køretøj blev beslaglagt af politiet.

Det kom frem, at den mandlige bilist havde en promille på over 2,00, hvilket er langt over den tilladte grænse. Han blev derfor bragt til hospitalet for yderligere blodprøveudtagning.

Ulykken førte til midlertidige trafikforstyrrelser i området, mens oprydningsarbejdet stod på. Politiet efterforsker nu nærmere omstændighederne omkring ulykken.

Kilde: Politiets Døgnrapport