Døgnrapporten i Gørløse: onsdag den 25. august

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Gørløse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Minilæsser stjålet

Jægerspris: Mellem lørdag klokken 16.00 og tirsdag klokken 08.00 skaffede en ukendt gerningsperson sig adgang til en indhegnet byggeplads på Mølleparken og stjal herefter en minilæsser fra stedet.

Konstruktivt ændret knallert

Ølstykke: På en sti nær Frederiksborgvej standsede en patrulje klokken 08.58 en 16-årig ung mandlig knallertfører fra Jyllinge, idet de havde en formodning om, at køretøjet var blevet konstruktivt ændret, så det kunne køre hurtigere end det tilladte. Undersøgelser på et rullefelt viste, at dette var tilfældet, og den 16-årige blev derfor sigtet for forholdet.

Ulovlige parkeringer

Helsingør: Klokken 09.11 blev det anmeldt, at en række køretøjer holdt parkeret på Søndre Strandvej til trods for, at der var opsat skilte om, at det var forbudt at parkere på stedet. De ulovlige parkeringer var årsag til, at planlagt vejarbejde på stedet ikke kunne påbegyndes. Der blev forsøgt opnået kontakt med ejerne af de parkerede køretøjer med henblik på at få dem til at flytte deres køretøjer, men dette var ikke i alle tilfælde muligt. En patrulje kørte efterfølgende til stedet, og her blev der udstedt parkeringsudgifter til syv parkerede køretøjer. 

Målrettet færdselsindsats

Allerød: Tirsdag formiddag var Nordsjællands Politi til stede på Hillerødmotorvejens forlængelse i forbindelse med en målrettet indsats mod hastighed og uopmærksomhed i trafikken. Det førte til fem sigtelser for overtrædelse af hastighedsbegrænsningerne, hvoraf to medførte klip i kørekortet. Derudover blev to bilister sigtet for ikke at benytte sele under kørsel, og to blev sigtet for brug af mobiltelefon under kørsel.

Færdselsuheld

Fredensborg: På Hillerødvejen skete der klokken 10.06 et færdselsuheld, da en 72-årig mandlig bilist fra Hornbæk kørte i vestlig retning og overså, at en forankørende 22-årig mandlig bilist fra Helsingør bremsede ned forud for en rundkørsel. I den forbindelse påkørte den 72-årige mand den 22-årige bagfra, og den 22-årige måtte derefter undvige til venstre for ikke at påkøre en forankørende 47-årig kvindelig bilist fra Helsingør. Den 72-årige mand drejede herefter til højre, hvorpå han påkørte den 47-årige kvinde, da hun også kørte til højre. Den 72-årige påkørte ligeledes et vejskilt på stedet. 

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet, og en af parterne blev tilset grundet en slået hånd. 

Færdselsuheld

Allerød: En udenlandsk lastbilschauffør kørte klokken 11.49 ad Sortemosevej i vestlig retning, hvor han i krydset ved Nymøllevej foretog et venstresving ind foran en cyklist, som kørte ad Sortemosevej i østlig retning. Cyklisten brækkede i forbindelse med uheldet benet og blev derfor kørt med ambulance til behandling på hospitalet. Lastbilschaufføren blev sigtet for forholdet og modtog i den forbindelse en straksbøde.

Ti udenlandske personer sigtet for ulovligt arbejde

Helsingør: I forbindelse med en indsats mod social dumping besøgte Nordsjællands Politi sammen med Arbejdstilsynet og Skattestyrelsen tirsdag formiddag en byggeplads på Birkedalsvej. Her blev ti udenlandske personer anholdt og sigtet for ulovligt arbejde. De blev herefter taget med på politistationen til videre foranstaltning. 

Tyveri fra vaskekælder

Virum: Klokken 12.34 anmeldte en beboer fra Sorgenfrivang II på Grønnevej, at hun imellem søndag eftermiddag og mandag klokken 14.00 havde fået stjålet vasketøj fra en vaskekælder. 

Forsøg på bedrageri

Gentofte: Klokken 14.01 anmeldte en kvinde fra Gentofte, at hun et kvarters tid forinden var blevet ringet op af en fremmede mand, der påstod at ringe fra Sønderborg Politi. Manden fortalte, at der var blevet optaget et lån på 57.000 kroner i anmelders navn, og at pengene nu var blevet overført til en anden konto. Da anmelderen udtrykte skepsis over for manden, fortalte han, at sagen kunne ende i fogedretten, hvorefter han afbrød samtalen.

Færdselsuheld

Farum: Klokken 15.56 blev det anmeldt, at der netop var sket et solofærdselsuheld på Hillerødmotorvejen, idet en 24-årig kvindelig bilist fra Hillerød hastigt måtte trække til højre, fordi der lå en spand på vejbanen, der var blevet tabt af et forankørende køretøj. I den forbindelse mistede kvinden herredømmet over bilen, som derfor kørte i rabatten og rullede rundt en enkelt gang. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der ikke umiddelbart var sket nogen større personskade i forbindelse med uheldet.

 

Gik rundt med softgun

Hillerød: En 13-årig dreng fra Gørløse gik tirsdag eftermiddag omkring klokken 17.20 rundt i Slotsarkaderne med en softgun. I første omgang troede en centervagt, at drengen havde stjålet softgun’en fra en nærliggende forretning og kontaktede derfor politiet. Det viste sig imidlertid, at det var drengens softgun, så patruljen kørte i stedet den 13-årige hjem til hans forældre og tog en snak med dem alle tre om reglerne for besiddelse af en softgun og det ubetænksomme i at gå rundt med den i det offentlige rum.

Indbrud i bodega

Skibby: Tirsdag eftermiddag klokken 16.30 har der været ubudne gæster i Det Lille Apotek i Hovedgaden. Her er en dør blevet sparket ind og der er formentlig stjåket nogle flasker med spiritus.

Cyklist ramte fodgænger

Kgs. Lyngby: En 50-årig mandlig cyklist fra Birkerød påkørte tirsdag aften en 78-årig kvinde fra Kgs. Lyngby. Uheldet skete på Lyngby Hovedgade i krydset ved Jenrbanepladsen, da kvinden krydsede vejen i en fodgængerovergang. Kvinden blev kørt til tjek på hospitalet.

Kvinde lagde røret på

Gilleleje: En 67-årig kvinde var ikke sådan at bide skeer med, da en mand ringede til hende tirsdag aften klokken 18.50 og forsøgte at overbevise hende om, at han ringede fra Fyns Politi. Da kvinden ikke mente, at der var nogen som helst grund til, at Fyns Politi skulle ringe til hende, svarede hun, at hun ikke troede på manden og afbrød herefter forbindelsen.

Havde ulovlig kniv på sig

Klampenborg: Tirsdag aften klokken 22.35 blev en 56-årig mand fra Århus truffet på Strandvejen. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en ulovlig kniv, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af Knivloven.

Mand udsatte medbilister for fare - kørte i forkert side af motorvej

Nordsjælland: En 52-årig mand fra Helsingør blev klokken 00.40 anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden samt for at bringe andres liv og førlighed i fare. Manden kørte mellem klokken 00.25 og 00.40 natten til onsdag i en hvid varevogn mod trafikken med omkring 100 km/t i de nordgående spor på Helsingørmotorvejen, hvor flere bilister på den måde blev udsat for fare. Det lykkedes at få standset manden ved Motorring 3, og han blev herefter taget med på hospitalet for at få udtaget en blodprøve og efterfølgende blev han kørt til afhøring på politigården. 

Det forventes, at manden bliver fremstillet i grundlovsfør ved Retten i Helsingør senere i dag. Nordsjællands Politi vil gerne høre fra bilister, som manden passerede på motorvejsstrækningen mellem Humlebæk og Motorring 3 sydvest for Gladsaxe Møllevej. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Kørte uden kørekort

Frederikssund: Kloken 01.44 natten til onsdag blev en 46-årig mand standset på J.F. Willumsensvej, hvor han kørte bil på trods af, at han tidligere havde fået inddraget sit kørekort. Manden blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 24.-25. august 2021.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler