Er du en nærværende pædagog eller har socialfaglig erfaring bør du tjekke disse stillinger ud på Rønnegård!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Rønnegård er et regionalt-ejet socialpædagogisk tilbud (§104 og §108) for 27 voksne med udviklingshæmning i kombination med psykiatriske diagnoser.
Grundet opnormeringer, ny beboer og en kollega i lykkelige omstændigheder, har du nu en unik mulighed for at få nogle nye fantastiske kollegaer.

Vi arbejder ud fra neuropædagogisk tilgang, KRAP og low arousal og er af den holdning, at enhver pædagogisk handling er baseret på et fagligt argument for, hvorfor vi gør, som vi gør. Altså har vi brug for dig, der har et solidt fagligt og etisk fundament kombineret med lysten til at være nysgerrig, opsøgende og tage ansvar samt være en del af en organisation i udvikling. Beboerne er er placeret i forskellige takster, så du vil skulle arbejde selvstændig i 1:1 eller med 1:3 beboer.

Du vil blive en del af en mangfoldig personalegruppe på mere end 120 mennesker (fordelt på flere teams/huse), vi rummer mange forskellige kompetencer, og ser det tværfaglige samarbejde som en ressource. Vi vægter et godt og trygt arbejdsmiljø hvor vi tør give og modtage kollegial sparring i forhold til beboerne.

”Hvis man vil være en del af kollegaskabet på Rønnegård skal man købe ind på præmissen om at ALT hvad vi gør, skal give værdi for beboerne – enten direkte eller indirekte”, udtaler forstander, Mette Sommer.

Vi har løbende supervision og gode muligheder for kompetenceudvikling for at sikre, at vi er i god faglig og mental form. Der er gode personaleforhold med mulighed for overnatning.

Vi søger kollegaer til disse ledige stillinger: Huset Firkløveren: 11 beboere, plads til 12 og pt 12 i personalegruppen.

  • 2 aftenvagter fra 14.30 -22.30 i hverdagene og hver 3 weekend fra 07.00-22.30 2 dage i træk. 37 timers stilling
  • 1 fuldtidsstilling i blandede vagter fra 07.00-22.30 og hver 3 weekend med 2 lange vagter i træk.
  • Barselsvikariat pr 1/1-24 i en stilling med blandede vagter fra 7-22.30 og hver 3 weekend med 2 lange vagter i træk.
Vi forventer, at du;
  • er uddannet pædagog, socialrådgiver, sosuassistent, ergoterapeut, psykomotorisk terapeut el.lign. og har minimum nogle års erfaring med målgruppen – har du relevant efteruddannelse er det en bonus!
  • vil bidrage aktivt til den fælles håndtering af kerneopgaven og den nødvendige organisatoriske og faglige læring
  • engagerer dig i beboerne, kan strukturere deres hverdag og formår at aflæse deres behov
  • har kendskab til low arousal, neuropædagogik og KRAP og er nysgerrig på hvilke tilgange der ellers er relevante for netop vores beboere
  • forstår vigtigheden af at kunne dokumentere den pædagogiske indsats og kan kommunikere tydeligt på både skrift og tale
  • Kan hjælpe beboerne med personlig hygiejne
  • har kørekort og vil køre i arbejdstiden i vores biler og busser
Yderligere information Hvis du vil vide mere om Rønnegård, beboerne eller de ledige stillinger er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Martin Munk-Lauritsen Tlf: 20 30 03 40 eller Mail: martin.ingeman.bak.munk-lauritsen@regionh.dk - hvis du gerne vil se stedet inden du sender din ansøgning, vil vi forsøge at efterkomme det. Vores hjemmeside er under fornyelse men du vil dog stadig kunne blive klogere på vores fantastiske arbejdsplads her.

Løn- og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomstvilkår. Stillingerne er med ansættelsesstart 1.1.2024 eller snarest muligt.

Hvis du tilbydes ansættelse, vil der blive indhentet straffeattest og taget reference.

Ansøgningsfrist Der foretages løbende ansættelser, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Ansøgningen med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse samt kopi af relevante uddannelsesbeviser sendes via link i annoncen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hillerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rønnegård, Strøvej , 3330 Gørløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5951838

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet